søndag den 10. juni 2012

Ronaldinho sejrer i debut for "O Galo"

Ronaldinho fik endeligt noget at smile over efter sin turbulente afsked med Flamengo. R49, som han nu kaldes, debuterede for Atlético Mineiro i lørdagens udekamp mod Palmeiras, og det zebra-stribede mandskab høstede en spinkel sejr på 1-0. Den tidligere Manchester City- og landsholdsangriber stod for kampens eneste træffer, da han i begyndelsen af 2. halvleg styrede et indfra fra talentfulde Bernard i kassen. "O Galo" (Hanen, Atléticos kælenavn) dominerede store dele af kampen, men måtte alligevel i to tilfælde have hjælp af træværket for at holde buret rent. Det var selvfølgelig Marcos Assunçãos fine frispark, der var det farligste våben på et ellers tamt Palmeiras-mandskab.
Med sejren rykkede Atlético Mineiro op på 1. pladsen i Serie A med 10 points for fire kampe, mens Felipe Scolaris mandskab ligger skuffende nede som nummer næstsidst.
Ronaldinhos tidligere klub Flamengo fik endelig sin første sejr, da man hjemme på Engenhão besejrede Coritiba med 3-1. De rød-sorte kom flyvende fra start med mål af Vágner Love og Luiz Antonio inden for kampens første kvarter, men Coritiba svarende igen midt i 1. halvleg ved den store stopper Emerson. Spændingen om udfaldet holdt helt indtil kampens overtid, hvor debutanten Hernane afgjorde potten med sin scoring til 3-1. Flamengo rykker med sejren op på 6. pladsen i Serie A med en sejr og tre uafgjorte kampe, men uanset denne status som ubesejret skal de rød-sorte op i et højere gear, såfremt storklubben skal præge dette års turnering. Coritiba ligger 12'er med kun en enkelt sejr i fire kampe, men Marcelo Oliveiras mandskab kan godt leve med dette indtil videre. Den primære fokus ligger på Copa do Brasil (pokalturneringen), hvor Coritiba på torsdag spiller den første semifinale mod São Paulo. Vinderen af pokalturneringen får en plads i Copa Libertadores 2013, og denne gulerod får kampene i Serie A til at træde i baggrunden.
Denne 4. runde i Serie A spilles færdig i dag søndag, hvor der er kampe på 8 stadions rundt om i det store fodboldland.

Jô sikrer Atlético Mineiro

Resultater af lørdagens kampe:
Flamengo-Coritiba  3-1
Palmeiras-Atlético Mineiro  0-1
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar