mandag den 25. juni 2012

Marcelo Morenos dans gennem Flamengo-forsvaret

Grêmio fik revancheret sig lidt efter midtugens exit af pokalturneringen, da "O Tricolor" denne søndag tilføjede Flamengo sit første nederlag i Serie A i denne sæson. Bolivianske Marcelo Moreno nærmest dansede sig igennem gæsternes forsvar efter en god halv times spil, og stopperen Werley fordoblede scoringen i begyndelsen af 2. halvleg. Sejren på 2-0 var fortjent nok og kunne godt have været større, hvis marginalerne især havde været med angriberen Kléber. Resultatet var ekstra sødt for hjemmeholdets træner Vanderlei Luxemburgo, der tidligere på året forlod Flamengo efter en magtkamp med useriøse Ronaldinho. Nu er de begge væk fra Rio-klubben, der fortsat befinder sig i et limbo efter de seneste måneders kaos. Resultatet betyder, at  Grêmio ligger på 4. pladsen i rækken, mens Flamengo falder ned som nr. 9.

Internacional gjorde bysbørnene fra Grêmio kunststykket efter, da "O Colorado" (De Røde) besejrede Sport Recife med 2-0. Gæsterne fra Porto Alegre skulle kun bruge de første 45 minutter til at lægge "Løverne" ned. Efter et kvarters spil var Bruno Aguiar uheldig at sende et indlæg fra Oscar i eget net, og kort før pausen var landsholdsangriberen Leandro Damião på pletten med kampens sidste mål. Internacional holder sig med sejren i slipstrømmen af Top 4, mens Sport Recife efter de 6 spillerunder balancerer omkring nedrykningsstregen.