fredag den 22. juni 2012

"El Mago" sender Palmeiras i pokalfinalen

Palmeiras løste billet til den brasilianske pokalfinale, da O Verdão (De grønne) hjemme i Barueri spillede 1-1 i returkampen mod Grêmio. Palmeiras havde vundet den første kamp i Porto Alegre med 2-0, og dermed kom den samlede sejr til at lyde på 3-1. I finalen venter nu Coritiba, der noget overraskende slog São Paulo ud i onsdagens semifinale.
Chileneren Valdivia kan tage en stor del af æren for Palmeiras' videre avancement. Grêmio havde bragt spændingen tilbage i det samlede resultat, da Fernando midt i 2. halvleg udnyttede en retur fra hjemmeholdets keeper Bruno, men "El Mago" slukkede gæsternes pokaldrømme kort tid efter. Valdivia og venstre backen Juninho fandt ind i et godt samarbejde, som endte med, at chileneren kunne sende bolden bag den tidligere brasilianske landsholdskeeper Victor til resultatet 1-1. Et flot comeback til Valdivia, der for bare 2 uger siden var hovedperson i en dramatisk bortførelse. Den offensive midtbanespiller blev sammen med sin kone passet op i et shoppingcenter, og parret blev i 3 timer tvunget til en rundtur til diverse pengeautomater. Valdivia og familien rejste efterfølgende til Chile for at få episoden på afstand, men nu er "El Mago" tilbage og har med stor succes trukket i arbejdstøjet igen.
Torsdagens opgør mellem Palmeiras og Grêmio blev skændet af hele 3 udvisninger. Rondinelly fra Grêmio trak med 10 minutter igen direkte rødt på et groft frispark på piraten Hernán Barcos, og han fik følge af Edilson og Henrique, der i den efterfølgende tumult forløb sig med hhv. slag og provokation. En uskøn afslutning på en kamp, der ellers havde trukket over 26.000 tilskuere trods et massivt regnvejr.

Se målene fra Palmeiras-Grêmio

Tumulten der udløste 3 udvisninger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar