søndag den 17. juni 2012

Wellington Paulista en sand "Fox in the Box"

Cruzeiro fik sin tredje sejr i træk i Serie A, da "A Raposa" (Ræven) hjemme i Belo Horizonte slog Figueirense med 1-0. Sejren var ufortjent set ud fra spil og chancer, men Wellington Paulista var ligeglad med dette, da han midt i 2. halvleg blev spillet fri af indskiftede Souza. WP9 chippede bolden elegant over den fremstormende keeper Wilson for i næste moment at støde bolden ind i det tomme mål.  Wellington Paulista er ikke mindre end brandvarm for tiden. Det er således tredje kamp i træk, at angriberen bliver matchvinder for de blå  "ræve". De sidste to runder på straffespark, og nu denne super scoring, som sikkert render med prisen som rundens mål. Sejren betyder, at Cruzeiro rykker op på 2. pladsen i rækken med et point op til duksen Vasco da Gama, mens Figueirense må tage til takke med 10. pladsen.
TV2 Sport var på plads, da Botafogo noget overraskende tilføjede Internacional årets første nederlag i Serie A. Internacional havde landsholdsspillerne Leandro Damião og Oscar tilbage i startopstillingen, og de røde var favoritter mod et Rio-hold, der kom til Porto Alegre med 2 nederlag i bagagen. Det lugtede da også af en hjemmesejr til Internacional, da Dagoberto sendte sit hold i spidsen efter en halv times spil. Botafogo kom dog på banen i 2. halvleg som et forvandlet mandskab, og den totale vending blev fuldbyrdet på mål af midtbanespillerne Andrezinho (med fortid hos Internacional) og Fellype Gabriel. Resultatet betyder, at Botafogo går forbi Internacional i den samlede stilling. De zebrastribede ligger nu 5'er i rækken med 3 points op til 1. pladsen, mens de røde har 4 points op til teten.