mandag den 4. juni 2012

OL-landsholdet løb panden mod mexicansk forsvarsmur

Det brasilianske OL-landshold kom ned på jorden igen, da Mano Menezes' tropper tabte den næstsidste testkamp med 2-0 til Mexico. De mexicanske scoringer faldt i 1. halvleg, og begge gange var det Giovani dos Santos, der voldte brasserne problemer. Tottenham-angriberen overlistede først Rafael med et indlæg/lob til 1-0, og senere fik dos Santos fremprovokeret et straffespark, som Chicharito Hernández omsatte til 2-0. Mexicanerne var særdeles godt indstillet rent defensivt med tætte markeringer og hurtige forskydninger i de bagerste geledder. Brassernes offensive kvartet med HulkLeandro Damião, Neymar samt Oscar kom hele tiden i undertal, og man manglede simpelthen modtræk overfor den kompakte defensiv.
Landstræner Mano Menezes har nu små to måneder til at få optimeret tingene op til OL-turneringen i London. og der er især to områder, som melder sig på banen. For det første skal landstræneren arbejde med at få mere fart i offensiven over for kompakte forsvar, så undertal bliver vendt til overtal, og for det andet har brasserne et par defensive huller, som skal lukkes. Højrekanten Danilo havde store problemer i sin forsvarsside, ligesom den unge stopper Juan stadigvæk virker lidt klodset i enkelt situationer.
Brasilien spiller sin sidste testkamp lørdag den 9. juni, hvor man møder Argentina i årets Super-classico. Første aktion i OL-turneringen finder sted den 26. juli, hvor Brasilien møder ÆgyptenMillennium Stadium i Cardiff.

Se målene fra Brasilien-Mexico

Se højdepunkterne fra kampen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar