torsdag den 14. juni 2012

Palmeiras på vej mod pokalfinalen

Palmeiras tog et stort skridt mod finalen i Copa do Brasil, da Felipe Scolaris mandskab vandt det første semifinaleopgør mod Grêmio med 2-0. Imponerende med tanke på at sejren kom i hus på fremmed græs og foran over 43.000 betalende tilskuere på det fuldsatte Olímpico i Porto Alegre.
De hvidklædte Palmeiras havde strikket en god defensiv sammen over for Kléber & Co., og i den anden ende faldt bonussen inden for kampens sidste fem minutter. Først bankede netop indskiftede Mazinho bolden i kassen efter en frispilning af Cicinho, og i overtiden fordoblede piraten Hernán Barcos føringen, da hans hovedstød fra en noget spids vinkel overrumplede Vitor i hjemmeholdets bur.
Med resultatet har Palmeiras alle esserne på hånden, når de to mandskaber spiller returkamp på Arena Barueri torsdag den 21. juni. Her skal Grêmio simpelthen frem over stepperne for at indhente de to mål, og det må give en masse plads for Palmeiras' kontramaskine.
Den anden semifinale i Copa do Brasil står mellem São Paulo og Coritiba. De lægger ud i aften/nat på Morumbi og spiller returkamp på Couto Pereira i Curitiba den kommende onsdag.
Den samlede vinder af turneringen får en plads i Copa Libertadores 2013, så de fire tilbageværende klubber sætter alle sejl til at for at snuppe pokalen og den attraktive bonus.

Se målene fra Grêmio-Palmairas

Ingen kommentarer:

Send en kommentar