fredag den 15. juni 2012

Hvirvelvinden Lucas sparker São Paulo på finalekurs

Stortalentet Lucas fik ikke så megen spilletid, da det brasilianske OL-landshold var på tour i USA, men hjemme i São Paulo får hvirvelvinden for alvor lov til at udfolde sine evner. I torsdagens pokalsemifinale mod Coritiba afgjorde Lucas således den jævnbyrdige kamp, da han kort før tid afsluttede en solotur med at sende bolden fladt forbi Vanderlei i gæsternes mål. São Paulo spillede skidt foran et hjemmepublikum på 40.448 betalende tilskuere på Morumbi og havde store problemer mod et godt organiseret Coritiba-mandskab. Det blev heller ikke lettere for hjemmeholdet, da Paulo Miranda så rødt med en halv time igen, men Lucas' individuelle kvaliteter lynede til sidst og sikrede "O Tricolor" en vigtig sejr på 1-0.
Returkampen i denne Copa do Brasil spilles på onsdag, hvor Couto Pereira i Curitiba lægger græs til opgøret. Coritiba skal jagte en hjemmesejr på to mål, mens São Paulo er videre med en remis eller et knebent nederlag a la 2-1. I så fald bliver udebanemålet afgørende. Såfremt Coritiba vinder kampen 1-0, skal det hele afgøres på straffespark.
I finalen venter enten Corinthians eller Santos. Her har Corinthians en lille fordel efter onsdagens udesejr på 1-0. Den samlede vinder af turneringen får udover pokalen også en plads i næste års udgave af Copa Libertadores.

Se Lucas' solomål for São Paulo mod Coritiba

Ingen kommentarer:

Send en kommentar