onsdag den 19. marts 2014

'Tanken' sender Botafogo på slutspilskurs

Botafogo måtte kampe med næb og klør for at hente en 1-0 sejr hjem over ecuadorianske Independiente del Valle i den 4. runde af gruppespillet i Copa Libertadores.

Hjemmeholdet fik en kanonstart, da 'El Tanque' (Tanken) Ferreyra efter 3 minutters spil headede Botafogo foran 1-0. Lucas stjal bolden nede ved gæsternes baglinje, og det efterfølgende indlæg sad lige i pandebrasken på den argentinske forward.

Independiente del Valle pressede godt på til sidst i kampen for en udligning, og de 23.347 betalende tilskuere på Maracanã måtte love godt for landsholdskeeperen Jefferson, som klarede godt for sig i de kristiske situationer.

Botafogo var nu heller ikke helt ufarlige, og den rutinerede Jorge Wagner med fortid i bl.a. São Paulo og senest japanske Kashiwa Reysol måtte således to gange se sit langskud tage tværribben på gæsternes mål.

'O Fogão' rykker med sejren op på 1. pladsen i Gruppe 2 med 7 points for 4 kampe, mens Independiente del Valle på 2. pladsen har 3 points op. De to øvrige hold i puljen San Lorenzo og Unión Española er noteret for hhv. 4 og 3 points, men begge mandskaber har én kamp til gode. 

Botafogos næste kamp i Copa Libertadores bliver den 2. april, hvor man møder chilensk modstand i form af Unión Española på Maracanã. De zebrastribede vil med en sejr her have så godt som det ene ben i 1/8-finalen. 

Se målet fra Botafogo - Independiente del Valle

'El Tanque' sender Botafogo på slutspilskurs (Foto: O Globo) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar