torsdag den 6. marts 2014

Luciano og Jádson har sat fut i Corinthians

Corinthians høstede sin fjerde sejr i træk i Campeonato Paulista, da 'O Timão' (Det Store Hold) kørte hen over Linense med cifrene 4-0. Playmakeren Jádson lynede to gange, mens den bare 20-årige angriber Luciano sørgede for de to sidste scoringer.

Netop de to målscorere har for alvor sat fut i Corinthians. Jádson kom til fra São Paulo efter en byttehandel med Alexandre Pato, og han har været flyvende siden debuten for en måned siden. 5 kampe og 3 mål taler dit eget sprog. Luciano har fået chancen i stedet for den skadede Paulo Guerrero, og den unge forward har slået til med 4 mål i 3 kampe for verdensmestrene fra 2012. Ganske imponerende.

Corinthians har med tre spillerunder igen nu kun et enkelt point op til den 2. plads i puljen, som giver adgang til slutspillet. Botafogo-SP ser ud til at rende med 1. pladsen i Gruppe B, mens Ituano og Corinthians er i knaldhård fight om den anden kvartfinaleplads fra puljen.

'O Timão' kommer på en svær opgave på søndag, hvor man tager imod São Paulo hjemme på Pacaembu. Her må Jádson se på udefra, da klubbernes indbyrdes aftaler siger, at playmakeren ikke må møde sine gamle holdkammerater. Det skal de nok være glade for hos 'O Tricolor'. Kampen viser i øvrigt på Kanal Sport med kickoff kl. 20.00.

Se højdepunkterne fra Linense - Corinthians

Luciano (billedet) og Jádson har sat fut i Corinthians (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar