mandag den 17. marts 2014

Santos med masser af mål i begge ender

Rio Claro og Santos leverede topunderholdning, da de to mandskaber satte hinanden stævne i den næstsidste runde af grundspillet i Campeonato Paulista. Kampen endte 3-3 i en kamp, hvor begge hold prøvede at være i teten.

Gæsterne tog føringen ved unge Geuvânio 21 minutter inde i 1. halvleg, men Renan Diaz blev bragt balance i regnskabet kort før pausen. I 2. halvleg slog holdene sig for alvor løs med 4 scoringer inden for de første 30 minutter. Renan Diaz (igen) og turneringens topscorer Léo Costa (9 mål) slog til for hjemmeholdet, mens Gabriel alias 'Gabigol' og Cícero kom på tavlen for favoritterne.

Santos har for længst sikret sig 1. pladsen i Gruppe C, og selvom 'O Peixe' (Fisken) skovler mål ind i den rigtige ende (37 kasser i 14 kampe), så må træner Oswaldo de Oliveira i tænkeboks for at få lukket nogle af de værste huller i den anden ende. Det går slet ikke i slutspillet, hvis forsvarsspillet er af den kaliber, som blev vist mod Rio Claro.

Der resterer en runde af grundspillet, og vi har allerede 6 ud af 8 hold klar til kvartfinalerne. Det er São Paulo og Penapolense fra Gruppe A, Botafogo-SP fra Gruppe B, Santos og Ponte Preta fra Gruppe C, mens Palmeiras har stemplet ind fra Gruppe D. Rio Claro har stadigvæk en chance for en slutspilsplads fra Gruppe D, men det kræver, at Paulista tager points fra Bragantino sig på søndag