torsdag den 13. marts 2014

Ronaldinho & Co blev snydt til sidst

De forsvarende Copa Libertadores-mestre fra Atlético-MG måtte tage til takke med et enkelt point efter 2-2 i onsdagens udekamp mod Nacional-PAR.

Hjemmeholdet tog teten efter bare 8 minutters spil ved Melgarejo, men Josué og landsholdsforwarden Jõ fik vendt matchen inden at der var spillet 25 minutter.

Føringen holdt til bare 4 minutter før tid, hvor hjemmeholdet tildelt et tvivlsomt straffespark. Torales omsatte sikkert den store chance til scoring, og Atlético-MG måtte dermed konstatere sit første pointtab i dette års turnering.

Ronaldinho & Co. fører fortsat Gruppe 3. Holdet har 7 points for 3 kampe, mens Nacional følger efter med 4 points. Santa Fe og Zamora ligger hhv 3'er og 4'er, begge med 3 points på kontoen.