torsdag den 20. marts 2014

Flamengo snublede i La Paz

Flamengo har kniven for struben i Copa Libertadores efter at 'O Rubro-Negro' tabte med 1-0 i La Paz til Bolívar i den 4. runde af gruppespillet. Afgørelsen faldt efter bare 4 minutters spil, da Arce bankede et straffespark ind bag Felipe i gæsternes mål.

Optakten til scoringen var et par uheldige aktioner af stopperen Samir. Først snublede Flamengo-forsvareren på det glatte underlag, og den uheldige Samir begik derefter straffespark mod William Ferreira i sin iver for at generobre bolden.

Sejren var nu fortjent nok. Bolívar havde klart flest chancer i de 3.600 meters højde, og de burde have vundet med et par mål mere. Flamengo kom kun til fadet i et par tilfælde, hvor hjemmeholdets keeper Quiñonez hev nogle vigtige redninger ud af ærmet.

Resultatet betyder, at Flamengo daler ned på sidstepladsen i Gruppe 7 med 4 points for 4 kampe. Puljen føres af mexicanske Léon foran ecuadorianske Emelec og med Bolívar på 3. pladsen. Hvis Rio-holdet skal videre til 1/8-finalen i Sydamerikas fornemste klubturnering kræver det 2 sejre i de sidste 2 kampe.  Det kan vist godt kalde at have kniven for struben.

Se højdepunkterne fra Bolívar - Flamengo

Den uheldige Samir i duel med målscorer Arce (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar