fredag den 21. marts 2014

Atlético-PR gav Universitario en fodboldlektion

Atlético-PR tog et vigtigt skridt mod 1/8-finalen i Copa Libertadores, da 'O Furacão' (Orkanen) hjemme på Vila Capanema besejrede Universitario med 3-0 i den 4. runde af gruppespillet af Sydamerikas svar på Champios League.

Hjemmeholdet behøvede slet ikke at rulle sig ud for at få sejren i hus mod et svagt peruviansk hold, som ikke har hentet et eneste point i de hidtidige kampe. Den tidligere U21-landsholdsspiller Bruno Mendes satte Atlético-PR på sporet i 1. halvleg, mens Felipe og topscorer Éderson sørgede for målene efter pausen,

Atlético-PR avancerer til 2. pladsen i Gruppe 1 a point med duksene fra Vélez Sarsfield, og det bliver disse hold som sammen med bolivianske The Strongest skal kæmpe om de to pladser fra puljen, som giver adgang til næste fase af turneringen.

'O Furacão' kan selv afgøre løjerne, idet man den 26. marts møder Vélez Sarsfield på hjemmebanen, mens man i den sidste spillerunde skal en tur til La Paz, hvor The Strongest venter i de bolivianske højder. 4 points er nok til en plads i 1/8-finalen for holdet, som pt. har den gamle landsholdsbomber Adriano på skadeslisten.

Se målene fra Atlético-PR - Universitario

Den tidligere U21-landsholdsspiller Bruno Mendes satte gang i Atlético-PR (Foto: O Globo) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar