mandag den 17. marts 2014

São Paulo-fansene jubler over nederlag

São Paulo leverede en skidt forestilling, da 'O Tricolor' hjemme på Morumbi tabte med 1-0 til Ituano. Esquerdinho blev matchvinder, da kantspilleren efter 13 minutters spil trykkede bolden ind bag målmandslegenden Rogério Ceni i hjemmeholdets bur.

Resultatet vakte faktisk glæde i begge lejre. São Paulo hjalp nemlig med resultatet modstanderne fra Ituano med at eliminere ærkerivalerne fra Corinthians i kampen om São Paulo-mesterskabet. 'O Timão' (De Store Hold) bøffede selv i det med at spille 0-0 ude mod Penapolense, og med de 3 points til Ituano er Corinthians nu uden chance for at nå 2. pladsen i Gruppe B.

São Paulo har allerede sikret sig 1. pladsen i sin Gruppe A, og 'O Tricolor' møder derfor 2'eren i pulje B i kvartfinalen. Det bliver altså ikke Corinthians, men derimod enten Botafogo-SP, Ituano eller Audax-SP. Det puslespil er først helt på plads på næste søndag.

Corinthians må i stedet for bruge kræfterne på Copa do Brasil (pokalturneringen), hvor klubben på onsdag møder Bahia de Feira. Det burde være en ren walkover. Der er endnu en måned til, at man tager hul på kampene i den landsdækkende Serie A, Her lægger Mano Menezes og hans tropper ud med en svær opgave, idet den første match spilles i Belo Horizonte mod de forsvarende Copa Libertadores-mestrene fra Atlético Mineiro.

Søndagens kampe i Campeonato Paulista:
Penapolense - Corinthians  0-0
Rio Claro - Santos  3-3
São Paulo - Ituano  0-1

Se målet fra São Paulo - Ituano

Ganso (tv) hev to gule kort og sidder ude i den sidste runde i grundspillet (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar