onsdag den 5. marts 2014

Brasilien med en håndfuld scoringer mod tidligere VM-værter

Brasilien vandt en overbevisende 5-0 sejr over Sydafrika i den sidste testkamp inden at landstræner Luíz Felipe Scolari den. 7. maj skal udtage 23 spillere til VM-slutrunden på eget græs i juni-juli måned.

Neymar strålede med et hattrick, mens Oscar og Fernandinho sørgede for gæsternes øvrige scoringer. Felipão testede både Fernandinho og Rafinha i 90 minutter, og det slap Manchester City-spilleren bedst fra. Mon ikke Fernandinho sikrede sig en plads i VM-truppen, mens Bayern-backen nok ikke slog Maicon af som reserve for Daniel Alves på højre backen.

Det brasilianske hold havde fuldstændig kontrol over et svagt sydafrikanske mandskab, og Toronto-keeperen Júlio César blev kun testet alvorligt i et enkelt tilfælde. Fred var tilbage på landsholdet efter syv måneders pause, og Fluminense-angriberen lagde fint op til Neymars andet mål. Der er dog et stykke vej til topformen for den 30-årige Fred, men der er også godt 3 måneder til at indhente det forsømte.

Brasiliens næste testkamp bliver den 3. juni, hvor 'A Seleção' tager imod Panama pa Serra Dourada i Goiânia. Tre dage senere er der test mod Serbien på Morumbi i São Paulo og den 12. juni går det for alvor løs med VM-åbningskampen mod Kroatien på Arena Corinthians. Der er nu bare 99 dage til at VM skydes igang. Fodboldfeberen er på vej, og den er mere end velkommen.

Brasiliens opstilling (4-3-3):
Júlio César;
Rafinha, Thiago Silva, David Luíz (Dante), marcelo (Daniel Alves);
Fernandinho, Paulinho (Luíz Gustavo), Oscar (Ramires);
Hulk (Willian), Fred (Jô) og Neymar

Se målene fra Sydafrika - Brasilien

Brasilien kunne fejre en håndfuld scoringer mod de tidligere VM-værter (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar