fredag den 7. marts 2014

Målmaskinen Santos med endnu en storsejr

Man må sige, at Santos får testet netmaskerne i Campeonato Paulista. 'O Peixe' (Fisken) var torsdag aften på besøg i Mogim Mirim, og her hev gæsterne endnu en storsejr hjem til havnebyen. 5-2 kom cifrene til at lyde over klubben, som har Rivaldo som spillende præsident.

Hjemmeholdet bød ellers på flot modstand, og favoritterne trak først fra i løbet af de sidste 25 minutter af en underholdende affære. Emerson, Leandro Damião, Rildo, Arouca og Lucas scorede for Santos, mens Fernando Baiano og Magrão nettede for hjemmeholdet.

Santos kvalificerede sig med sejren til slutspillet om São Paulo-mesterskabet. 'O Peixe' fører Gruppe C, og klubben har med tre spillerunder igen nu nok points på kontoen til at sikre sig en af de to kvartfinalepladser fra puljen. 

Målkontoen bugner også med 30 scoringer i 12 kampe, og det giver et snit på 2,5 kasser per kamp. Cícero, Geuvânio og Gabriel har alle scoret 5 gange og det giver en delt 6. plads på en topscorerliste, som  føres af Léo Costa og den gamle landsholdsangriber Luís Fabiano.

Palmeiras er også klar til slutspillet efter en 1-0 sejr over Portuguesa. Det var en fiks frisparkskombination, som banede vejen for, at Juninho kunne tordne bolden i rusen 3 minutter inde i 2. halvleg. 'O Verdão' (De Grønne) havde problemer i den sidste fjerdel af kampen, men storspil af keeperen Fernando Prass sikrede hjemmeholdet de tre points.

'O Verdão' er nu sikker på at vinde Gruppe D, og det betyder, at man i kvartfinalen møder 2'eren fra Gruppe C. Det bliver enten Ponte Preta eller São Bernardo. Duellen om en plads i semifinalen afgøres i et huk, og Palmairas får som etter fordel af hjemmebane.

Torsdagens kampe i Campeonato Paulista:
Mogi Mirim - Santos  2-5
Palmeiras - Portuguesa  1-0
Penapolense - XV de Piracicaba  0-2


Se højdepunkterne fra Mogi Mirim - Santos

OL-topscoreren Leandro Damião scorede for tredje gang i Santos-trøjen (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar