torsdag den 20. marts 2014

Ronaldinho i rollen som den gode, den onde og den sjove

De forsvarende Copa Libertadores-mestre fra Atlético Mineiro måtte nøjes med 1-1, da 'O Galo' (Hanen) tog imod Nacional fra Paraguay i den 4. runde af gruppespillet af Sydamerikas fornemste klubturnering.

Hjemmeholdet fik i løbet af kampens første 20 minutter tildelt to straffespark, hvoraf Ronaldinho brændte det første og scorede på det andet. Nacional fik tilkæmpet sig en udligning godt 10 minutter før pausen, da Riveros viste frisparksteknik a la Ronaldinho.

'O Galo' var i teten i det meste af 2. halvleg, men det lykkedes ikke for Ronaldinho & Co. at få dirket den solide paraguayanske defensiv op. Det var derfor absolut ikke helt ufortjent, at Nacional fik et enkelt point med hjem til Asunción.

Atlético-MG fører fortsat Gruppe 4 med 3 points ned til netop Nacional, og de stribede fra Belo Horizonte skal bare bruge en enkelt sejr i de sidste to kampe for at sikre sig en plads i 1/8-finalen. De sidste to hold i puljen, Santa Fe og Zamora ligger begge med 4 points. De ødelagde meget for hinanden ved at spille 2-2 i Bogóta.

Se målene fra Atlético-MG - Nacional-PAR

Ronaldinho i rollen som den sjove i 2. halvleg

Ronaldinho vandt i anden omgang duellen mod Nacional-keeperen Doni (Foto: O Globo)