mandag den 10. marts 2014

Palmeiras sender Paulista ud af eliten

Palmeiras hentede sin 10. sejr ud af 13 mulige i Campeonato Paulista, da 'O Verdão' (De Grønne) nedlagde Paulista med 3-1 på Estadio Benedito Teixeira.

Favoritter trak fra i løbet af den sidste halvdel af 2. halvleg. Palmeiras var kommet foran 20 minutter inde i 1. halvleg ved William Matheus, men David fik udlignet på straffespark bare 6 minutter senere.

Indskiftede Miguel bragte 'O Verdão' foran 22 minutter efter pausen efter et flot oplæg af Vinícius, og Patrick Vieira lukkede kampen med 4 minutter til slutfløjtet.

Palmeiras sparede nøglespillere såsom Valdívia og Alan Kardec. 'O Verdão' har allerede sikret sig 1. pladsen i Gruppe D, så man kan tillade sig at spare noget af krudtet til slutspillet, som går i gang den 26. marts.

Paulista er med nederlaget færdige i São Paulos bedste fodboldrække. Klubben har scoret bare 2 points ud af 39 mulige, og det betyder spil i Paulista A2 i begyndelsen af 2015.