torsdag den 11. oktober 2012

Internacional pillede fjerene af "Hanen"

Internacional kan stadig drømme om kvalifikation til Copa Libertadores 2013 efter onsdagens vigtige 3-0 sejr over Atlético Mineiro. Hjemmeholdets mål faldt inden for de sidste 25 minutter og blev fordelt på Jackson, Fred og Cassiano. havde chancen for en reducering til sidst, men den lange angriber brændte et straffespark. "O Galo" (Hanen) måtte stille op uden sin målmand Victor (landsholdopgaver), anfører Réver (4 dages karantæne) samt Ronaldinho Gaúcho. Den tidligere verdensetter fik på efterbevilling tildelt en dag i straffeboksen efter en alt for voldsom aktion i en nærkamp med Kléber fra Grêmio for godt 14 dage siden. Internacional var også handicappet af måtte undvære OL-topscoreren Leandro Damião (også landsholdsopgaver), men så tog de unge drenge over for "O Colorado" (De Røde). Internacional har nu 5 points op til den Top 4, der giver adgang til spil i Sydamerikas fornemste klubturnering, mens Atlético Mineiro på 2. pladsen nu har hele 9 points op til Fluminense, der styrer sikkert mod det brasilianske mesterskab.

Cruzeiro fik langt om længe en sejr, da "A Raposa" (Ræven) på den midlertidige hjemmebane i Varginha slog Portuguesa med 2-0. Argentinske Montillo udnyttede et straffespark i 1. halvleg, mens indskiftede Souza lukkede og slukkede med sit mål i kampens overtid. Cruzeiro ligger på 9 . pladsen i Serie A med alt for stor afstand til Top 4, mens Portuguesa som nr. 13 skal til at hente points, såfremt Dida & Co. skal holde sig fri af nedrykningszonen.