mandag den 8. oktober 2012

Dobbelt op for Luís Fabiano i Konge-duellen

São Paulo presser hårdt på for en plads i næste års Copa Libertadores. "O Tricolor" vandt lørdagens "Choque-Rei" (Konge-sammenstødet) med hele 3-0 over Palmeiras, der ellers havde desperat brug for points i bundstriden. Luís Fabiano slog til med 2 scoringer, mens Denilson suppelerede Fabuloso på måltavlen med rundens flotteste mål. Midtbanespilleren med fortid i Arsenal leverede et drøn af et spark fra over 30 meter, og projektilet fandt målhjørnet bag en chanceløs Bruno. Säo Paulo har stadig 4 points op til Top 4, men med 10 runder igen er det ikke nogen umulig mission. Det ser lidt mere kompliceret ud for Palmeiras i kampen om overlevelse. De grønne har 6 points op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

De regerende sydamerikanske og brasilianske mestre fra Corinthians røg ind i et 2-1 nederlag til hjemmestærke Náutico. Topscorer Kieza åbnede scoringen for værterne efter en flot soloaktion, den peruvianske landsholdsspiller Guerrero fik udlignet inden at Ralf kort før tid var uheldig at afgøre kampen med et selvmål. Corinthians holder trods resultatet fast i sin 8. plads, mens oprykkerne fra Náutico fik bragt sig i behørig afstand af nedrykningsstregen.

Santos og Internacional spillede 1-1 i det indbyrdes møde på Vila Belmiro. Bernardo åbnede scoringen for hjemmeholdet i 1. halvleg, men Cassiano sørgede for en fortjent udligning i det jævnbyrde opgør. Begge klubber har stolte traditioner i Copa Libertadores-regi med Santos som sydamerikansk mester senest i 2011 og Internacional i 2010, men der bliver ingen deltagelse i det fornemme selskab til næste år. Santos er sat helt af på 14. pladsen med 15 points op til Top 4, mens Internacional også får det svært. "O Colorado" (De Røde) har på 6. pladsen 8 points op til kvalifikation.
 
Se målene fra São Paulo-Palmeiras
 
Se målene fra Náutico-Corinthians

Se målene fra Santos-Internacional

Resultater af weekendens kampe:
Atlético Goianiense-Vasco da Gama 0-1
Atlético Mineiro-Figueirense 6-0
Fluminense-Botafogo 1-0
Grêmio-Cruzeiro 2-1
Náutico-Corinthians 2-1
Santos-Internacional 1-1
São Paulo-Palmeiras 3-0
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar