torsdag den 25. oktober 2012

Grêmio og São Paulo videre til kvartfinalen i Copa Sul-Americana

Atlético Goianiense døde med skoene på, da "O Dragão" sagde farvel til Copa Sul-Americana med en hjemmesejr på 3-1 over Universidad Católica. Chilenerne havde vundet det første opgør i Santiago med 2-0, så det blev målet scoret på udebane, som bar Universidad Católica videre til kvartfinalen. Joilson, Reniê og keeperen Márcio (straffe) sørgede for hjemmeholdets mål, mens Ríos kom på måltavlen for gæsterne. Universidad Católica skal i  næste runde op mod vinderen af  Independiente fra Argentina og Liverpool fra Uruguay i denne sydamerikanske pendant til Europa League.

Grêmio sikrede sig en plads i kvartfinalen via en hjemmesejr på 2-1 over Barcelona. Mina bragte ellers gæsterne foran i starten af 2. halvleg, men et selvmål af Perlaza og en frisparkskasse af rutinerede Zé Roberto kort før tid fik vendt kampen for hjemmeholdet. Grêmio havde vundet det første opgør i Ecuador med 1-0, og den samlede sejr kom dermed til at lyde på 3-1. I kvartfinalen skal Grêmio op mod colombianske Millonarios, der tidligere på ugen slog Palmeiras ud af turneringen med cifrene 4-3.
 
São Paulo leverede sin måske dårligste kamp i sæsonen hjemme mod LDU de Loja fra Ecuador. Jádson og Lucas havde en lidet inspireret aften, og oppe foran kunne 18-årige Ademilson ikke fylde skoen ud for de skadede topscorer Luís Fabiano. Det hele endte 0-0, og dette resultat var nok til at hive São Paulo i næste runde efter 1-1 i det første møde i Ecuador. I kvartfinalen venter enten Emelec fra Ecuador eller Universidad de Chile.

Se målene fra Atlético-GO-Universidad Católica
  
Se målene fra Grêmio-Barcelona

Copa Sul-Americana, 1/8-finaler, returkampe:
Atlético-GO-Universidad Católica (CHI)  3-1, samlet 3-3, Católica videre på udebanemål
Grêmio-Barcelona (ECU)  2-1, Grêmio videre med samlet sejr på 3-1
São Paulo-LDU de Loja (ECU)  0-0, samlet 1-1, São Paulo videre på udebanemål

Ingen kommentarer:

Send en kommentar