tirsdag den 30. oktober 2012

Neymar klar til duel mod Falcao

Landstræner Mano Menezes viste ingen nåde, da han skulle udtage truppen til venskabskampen mod Colombia den 14. august på neutral grund i New Jersey, USA. Der blev valgt fra den øverste hylde, da der blev sat navn på de 21 spillere. De brasilianske klubber havde håbet på lidt hensyn, da den nationale turnering er inde i den afgørende fase. Derudover ville de regerende brasilianske og sydamerikanske mestre fra Corinthians nødigt afgive spillere til landsholdsopgaver op til VM for klubhold, der finder sted i Japan i december måned, men klubpræsidenterne har altså talt for døve ører. Neymar er selvfølgelig med, og hans duel med brandvarme Falcao vil tiltrække en del opmærksomhed. Det bliver også et historisk øjeblik for det brasilianske landshold. Kampen bliver nr. 1.000 i rækken for nationen, der kan prale at have vundet verdensmesterskabet 5 gange.

De 21 udtagne spillere er:
 
Målmænd: Diego Alves (Valencia) og Jefferson (Botafogo)
Backs: Daniel Alves (Barcelona), Adriano (Barcelona) og Fábio Santos (Corinthians)
Stoppere: Thiago Silva (PSG), David Luiz (Chelsea), Réver (Atlético-MG) og Leandro Castán (Roma)
Midtbane: Arouca (Santos), Sandro (Tottenham), Paulinho (Corinthians), Ramires (Chelsea), Lucas (São Paulo), Oscar (Chelsea), Giuliano (Dnipro), Thiago Neves (Fluminense) og Kaká (Real Madrid)
Angribere: Neymar (Santos), Leandro Damião (Internacional) og Hulk (Zenit)

De to nationer mødte hinanden ved de sydamerikanske mesterskaber for U/20-landshold i 2011. Her vandt Brasilien med 3-1 på mål af William José, Casimiro og Neymar. Brasilien vandt turneringen og kvalificerede sig til OL i London 2012. Lucas og Oscar var også med på holdet, der triumferede i Peru.

Se målene fra Brasilien-Colombia (U/20) i 2011
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar