onsdag den 31. oktober 2012

Grêmio tog første stik mod Millonarios i Copa Sul-Americana

Grêmio tog med en 1-0 sejr over colombianske Millonarios det første stik i sin kvartfinale i Copa Sul-Americana. Midtbanespilleren Marco Antonio satte sejrsmålet ind 36 minutter inde i 1. halvleg efter en klassisk hjørnesparkskombination, hvor der blev forlænget til bageste stolpe. Grêmio havde chancerne til at fordoble føringen efter pausen, men tættere end et stolpeskud af Léo Gago kom hjemmeholdet ikke. Træner Vanderlei Luxemburgo måtte stille op uden 4 stamspillere, heriblandt de skadede  Elano og Kléber, så resultatet var fint nok: En spinkel sejr uden at indkassere et udebanemål er ok mhp. returkampen i Bogotá den 15. november.

De resterende kvartfinaler hedder Universidad de Chile-São Paulo, Cerro Porteño-Tigre og Independiente-Universidad Católica. Disse kampe spilles onsdag og torsdag.