mandag den 22. oktober 2012

Forløsning i Flamengo efter sejr over São Paulo

Flamengo fik lidt luft til bundpladserne efter søndagens 1-0 sejr over São Paulo. Marcos González afgjorde kampen med små 20 minutter igen, da den chilenske stopper headede Adryans frisparksbold ind bag målmandslegenden Rogério Ceni. São Paulo havde tidligere i kampen haft en kæmpe chance til at komme foran, men Luís Fabiano måtte se sit straffespark parreret af Felipe. Det er det tredje gang i denne turnering, at "Fabuloso" brænder fra straffesparkspletten. Flamengo fik dermed brudt den kedelige række af 5 kampen uden sejr, og "O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) avancerer til 14. pladsen med 7 points ned til nedrykningsstregen. São Paulo holder sin plads i Top 4, men paulisterne missede chancen for at rykke ind på foranliggende Grêmio. Desuden kan Vasco da Gama kan komme til at ånde São Paulo i nakken i kvalifikationen til Copa Libertadores, såfremt Rio-holdet besejrer Internacional på onsdag. Vasco har i skrivende stund 5 points op til São Paulo.

Bundproppen Atlético Goianiense har opgivet ævret i Serie A, og det kom Sport Recife til gode i søndagens opgør på Serra Dourada i Goiânia. "Løverne" fra Recife vandt kampen 1-0 på det mål, som Hugo satte ind i starten af 2. halvleg. Sport ligger fortsat lige under nedrykningsstregen, men holdet har nu Bahia inden for rækkevidde. Der er kun 3 points, som skiller de 2 klubber fra den nordøstlige kystlinje ad.
Náutico og Portuguesa spille 0-0Aflitos i Recife. Hjemmeholdet plejer at være bomstærke på eget græs, så et enkelt point var super for gæsterne, der kæmper for at holde afstand til nedrykningszonen. Portuguesa har på 15. pladsen 6 points ned, mens Náutico ligger lunere i svinget på en 12. plads med 8 points ned til dumpepladserne.