søndag den 11. november 2012

Stortalentet Bruno Mendes imponerer for Botafogo

Botafogo holder liv i drømmen om en plads i Copa Libertadores efter lørdagens 3-0 sejr over Portuguesa. Det 18-årige stortalentet Bruno Mendes lyste endnu en gang op med et mål, mens Fellype Gabriel og indskiftede Vitor Júnior fuldendte festen på Engenhão. Hjemmeholdet havde en gylden chance for et mål mere, men Andrezinho måtte se sit straffespark pareret af den tidligere landsholdskeeper Dida. Portuguesa spillede med ryggen mod muren i de sidste 25 minutter efter en dum udvisning af Marcelo Cordeiro, og det var i den periode, at hjemmeholdet trak fra. Botafogo ligger på 5. pladsen i Serie A med 5 points op til den Top 4, der giver kvalifikation til Sydamerikas fornemste klubturnering. Portuguesa ligger på 15. pladsen med 4 points med til nedrykningsstregen.

"Dragerne" fra Atlético Goianiense er allerede dømt til nedrykning, men holdet spyr stadig lidt ild i turneringen. I hjemmekampen mod favoritterne fra Santos lykkedes det for Atlético-GO at få vendt 0-1 til en sejr på 2-1. Bruno Rodrigo bragte gæsterne foran, men Diogo Campos og målmanden Márcio (straffe) fik afgjort kampen inden for de sidste 5 minutter. Resultatet ændrer ikke ved at Atlético-GO ligger sidst i tabellen, mens Santos indtil videre beholder 9. pladsen.