mandag den 26. november 2012

Heroisk kæmpende Sport Recife fik point mod mestrene

I bundstriden kæmper oprykkerne fra Sport Recife heroisk for at undgå returbilletten til Serie B. I hjemmekampen mod mestrene fra Fluminense spillede "Løverne" 1-1, men dumpekandidaterne havde fortjent mere. De 32.937 betalende tilskuere på Ilha do Retiro kunne konstatere, at deres yndlinge havde mere end dobbelt så mange afslutninger som gæsterne fra Rio de Janeiro (20-8), og det var kun manglende skarphed, der var skyld i, at det ikke blev til en sejr. Fluminense kom ellers foran ved ligatopscoreren Fred (20 mål i 37 kampe), men Felipe Azevedo fik udlignet lige inden pauseteen. Sport skal nu vinde den sidste kamp over lokalrivalerne fra Náutico, mens enten Bahia eller Portuguesa samtidigt skal gå pointløse fra banen, når det hele afgøres på næste søndag. Der er allerede fundet 3 nedrykkere. Det er Figueirense, Atlético-GO og Palmeiras. Spørgsmålet er hvem, der skal følge med ned.

Náutico gav sine lokalerivaler fra Sport en hjælpende hånd med at spille 1-1 i Bahia. Gabriel bragte hjemmeholdet foran i starten af 2. halvleg på straffespark, men Dimba fik udlignet med et lille kvarter igen. Resultatet betyder, at Bahia skal have point i den sidste kamp mod nedrykningsklare Atlético-GO for at sikre sig endnu en sæson i landets elite.