fredag den 23. november 2012

Icasa overlevede granat om Serie C-finalen

Icasa fra staten Ceará kvalificerede sig torsdag til finalen om det brasilianske Serie C-mesterskab. Billetten kom i hus, da Icasa i egen hule besejrede Paysandu med 2-1 foran 5.890 begejstrede fans. Icasa havde tabte det første opgør i Belém med 3-2, så det blev antallet af udebanemål, som blev afgørende. Naylhor bragte hjemmeholdet på sejrskurs i 1. halvleg, Niel fordoblerede føringen på straffespark med 20 minutter igen, inden at Thiago Potiguar fyrede en granat af med et par minutter igen. Paysandu var på dette tidspunkt reduceret til 9 mand, men mod et landskud af Thiago Potiguars kaliber er der bare ingen modtræk.
Icasa møder i finalen enten Oeste eller Chapecoense, som spiller deres returkamp i aften. Oeste ligger godt til efter en udesejr på 1-0 i det første opgør. De 4 semifinalehold er allerede klar til spil i Serie B i 2013, så disse afsluttende kampe er ekstra glasur på oprykningskagen.