søndag den 25. november 2012

Fansene gav Corinthians et flot farvel inden VM for klubhold

Corinthians sagde farvel til sit hjemmepublikum på Pacaembu for i år med at spille 1-1 i derbyet mod Neymarløse Santos. "O Timão" skal snart spille FIFA Club World Cup i Japan, og holdet fik flot opbakning fra fansene. 34.171 betalende tilskuere er ret pænt, når både Corinthians og Santos i princippet har spillet færdigt i Serie A. Hjemmeholdet uden landsholdspillerne Fábio Santos, Ralf, Paulinho og Martinez dominerede kampen og havde de største chancer, men det var nu "O Peixe", der kom foran med 10 minutter igen af 1. halvleg. Felipe Anderson bandede sig igennem med André, og skuddet sneg sig ind ved den nærmeste stolpe. Corinthians' udligning faldt på samme tid i 2. halvleg, hvor indskiftede Jorge Henrique sendte en frisparksbold ind i panden på stopperen Wallace.
Corinthians holder sig på 5. pladsen i Serie A, mens Santos rykker op på en foreløbig 9. plads. "O Timão" er som forsvarende Copa Libertadores-mestre kvalificeret til næste års udgave af turneringen. Santos er helt væk i denne sammenhæng og Neymar & Co. må derfor i starten af 2013 fokusere på kampene om det regionale mesterskab i staten São Paulo samt pokalturneringen Copa do Brasil.