tirsdag den 13. november 2012

10 brassere på listen over Verdens 101 mest talentfulde spillere

101 Great Goals har 10 brasilianere med på listen over Verdens formodede 101 største talenter født efter 1. januar 1991. Det drejer sig om Adryan og Mattheus (Flamengo), Philippe Coutinho (Inter), Dudu (Dynamo Kiev), Rafael Alcântara (Barcelona),  Bruno Mendes (Botafogo), Lucas Moura (São Paulo), Neymar (Santos) samt Oscar og Lucas Piazon (Chelsea).  Neymar og Oscar er allerede slået igennem på højeste niveau, mens Lucas Moura bliver nok den næste med sin overgang til nyrige Paris Saint-Germain. Dudu, Philipe Coutinho og Lucas Piazon mangler det afgørende gennembrud i hhv. Ukraine, Italien og England. Angriberen Bruno Mendes bomber løs i den brasilianske liga efter sin overgang til Botafogo, mens Adryan og Mattheus (Bebetos søn) har vist lovende takter hos Flamengo, men de to drenge kan endnu ikke kalde sig stamspillere hos de rød-sorte fra Rio de Janeiro. Rafael Alcântara har spillet på det spanske ungdomslandshold, og der er derfor en stor chance for, at han fortsætter karrieren for de regerende Verdens- og Europamestre ligesom broderen Thiago Alcântara.
Vi danskere kan være stolte af at have tre spillere med i det fornemme selskab. Det drejer sig om Christian Eriksen, Viktor Fischer og Jores Okore.
 
De 101 talenter kan ses via følgende link. Bemærk at navnene er sat op i alfabetisk rækkefølge. Der er altså ikke tale om en rangliste
 
Lucas Moura blandt de 101 største talenter
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar