mandag den 12. november 2012

Cruzeiro i sikkerhed på 2 gudemål

Storklubben Cruzeiro reddede sig endnu en sæson i Serie A efter 3-1 over Bahia. Fahel bragte ellers gæsterne foran, men Martinuccio svarede igen med 2 kasser efter pausen. Især var målet til 2-1 en delikatessse. Flot oplæg af Anselmo Ramon og en klasse afslutning af argentineren. Og det var ikke slut med lækre mål. William Magrão sluttede nemlig kampen af med et flot flop over stakkels Marcelo Lomba i gæsternes mål. Cruzeiro rykker op på 10. pladsen i rækken med 9 points ned til nedrykningsstregen, og det er med 3 spillerunder igen nok til at redde skærene. Bahia ligger derimod i farezonen på 16. pladsen med 3 points ned til dumpepladserne.

Flamengo er også i sikkerhed efter 1-0 ude over Náutico. Anfører Renato Abreu afgjorde affæren efter pausen på straffespark. Flamengo rykker op på 9. pladsen, mens Náutico falder til 13. pladsen. Mandskabet fra Recife har 8 points ned til den kedelige streg, og det burde være nok til at sikre oprykkerne endnu en sæson i eliten.

Figueirense fik dødsstødet efter 1-1 i hjemmekampen mod Sport Recife. Gilberto bragte gæsterne foran i 1. halvleg, men Júlio César fik udlignet for Figueirense efter pausen. Det var ikke kun et skidt resultat for hjemmeholdet. Sport Recife missede chancen for at hale ind på Bahia og Portuguesa i kampen om at undgå den sidste nedrykningsplads. Figueirense og Atlético Goianiense er ude, mens oåpokalmestrene fra Palmeiras sandsynligvis får kniven i næste spillerunde.