torsdag den 15. november 2012

Neymar helt og skurk i historisk landskamp

Neymar blev både helt og skurk, da Brasilien spillede 1-1 mod Colombia i nattens opgør i New JerseyUSA. Stortalentet spillede i det hele taget en flot kamp med mange spektakulære aktioner. Højdepunktet kom, da Neymar små 20 minutter inde i 2.halvleg udlignede den colombianske føring efter en flot solotur. Lavpunktet indtraf, da han med 10 minutter igen sendte et straffepark milevidt over overliggeren. MetLife Stadium er  bygget primært til amerikansk fodbold, så på den måde var det symbolsk, at Neymar lavede et Field Goal fra pletten. Kampen var trods det kiksede underlag en god test for Mano Menezes. Der var masser af tempo og omvekslende spil mellem de to sydamerikanske fodboldnationer, og det var sikkert sundt for brasserne at skulle kæmpe fra sig op fra 0-1. Højre backen Cuadrado sørgede for det colombianske mål lige inden tepausen. Der var 38.624 på lægterne til Brasiliens landskamp nummer 1000 genne tiderne, og de fik udover de 2 mål også set set et skud på overliggeren fra genopstandne Kaká. Næste opgave for det brasilianske landshold bliver den 21. november, hvor man møder Argentina i miniturneringen Superclássico das AméricasBrasilien har 2-1 med til Buenos Aires efter det første møde mellem de 2 ligalandshold.