mandag den 5. november 2012

Palmeiras spræller, men er det nok?

Det ser sortere og sortere ud for Palmeiras' fortsatte eksistens i Serie A. Pokalmestrene spillede 2-2 i hjemmekampen mod Botafogo, og dermed har "O Verdão" hele 7 points op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Med kun 4 runder igen kan skribenterne godt begynde at gøre klar til nekrologen over storklubben med de italienske rødder. Palmeiras viste dog lidt overlevelsesinstink mod Botafogo, der var foran to gange ved Lodeiro og Elkeson. Hernán "El Pirata" Barcos formåede dog at udligne i begge tilfælde for hjemmeholdet, og denne gang var det uden hjælp fra "Guds Hånd".
Det uafgjorte resultat faldt heller ikke i god jord hos Botafogo. Rio-klubben jagter den Top 4, som giver adgang til Copa Libertadores, og der skal hentes hele 8 points på São Paulo i det spil.
 
Bahia hev en vigtig 1-0 sejr med hjem over Portuguesa, og dermed bevarede klubben fra Salvador en buffer på 4 points ned til nedrykningsstregen. Souza løste de 3 points med sin scoring med godt et kvarter igen af kampen, da angriberen var hurtigt over en retur fra den tidligere landsholdskeeper Dida. Med resultatet kravler Bahia op på siden af netop Portuguesa, og klubberne skal prøve at holde de desperat kæmpende Palmeiras og Sport Recife bag sig i de sidste 4 spilerunder.
Atlético Goianiense fik dødstødet af Corinthians, der med 2-0 på neutral græs i Taguatinga sendte "Dragerne" ned i Serie B. Martínez og Guilherme sørgede for målene efter fine assists af landsholdsspilleren Paulinho. De regerende brasilianske og sydamerikanske mestre forbereder sig i øjeblikket til FIFA Club World Cup, som finder sted på japansk grund i december. Corinthians er allerede sikker på spil i Copa Libertadores, så klubben tager den rimelig afslappet i den hjemlige turnering. "O Timão" (Det Store Hold) ligger 8'er i tabellen, og alt er under kontrol.

Se målene fra Palmeiras-Botafogo
 
Se målet fra Portuguesa-Bahia
 
Se målene fra Atlético Goianiense-Corinthians

Resultater af søndagens kampe:
Atlético Goianiense-Corinthians 0-2
Coritiba-Atlético Mineiro 1-0
Náutico-Internacional 3-0
Palmeiras-Botafogo 2-2
Portuguesa- Bahia 0-1
São Paulo-Fluminense 1-1
Vasco da Gama-Sport Recife 0-3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar