fredag den 30. marts 2012

Santos i sambaopvisning mod Guaratinguetá

Santos var i strålende spillehumør, da "fiskene" hjemme på Vila Belmiro tog imod Guaratinguetá fra den tunge ende af tabellen. Neymar & Co. gjorde som det passede dem i 1. halvleg, og de stakkels gæster blev udspillet på kryds og tværs med brug af både hæl og tå. Jo, der blev disket op med rigtig sambafodbold i de første 45 minutter, og Santos kunne fortjent gå til pause oppe med hele 4-0. I 2. halvleg gik hjemmeholdet naturligt nok ned i tempo, og der faldt kun en ekstra bonusscoring ved Neymar. I alt blev det til 3 mål fra stortalentets side, mens Borges og Juan stod for de øvrige Santos-scoringer.
Med sejren på 5-0 tilbageerobrede Santos 4. pladsen i grundspillet i Campeonato Paulista og "fiskene" har 4 points op til 1. pladsen.

São Paulo kom tilbage på 1. pladsen i grundspillet, da Emerson Leãos trupper som ventet slog CatanduvenseArene Barueri, der erstattede den sædvanlige hjemmebane Morumbi. Sejren blev på 2-0, og den kom først i stand i løbet af kampens sidste kvarter. Angriberen Fernandinho gjorde et fint indhop, hvor han selv scorede målet til 1-0 og desuden fik fremprovokeret Cleber til et selvmål.

Der resterer endnu 3 runder af grundspillet, og der er allerede 6 hold, der har booket en plads i 1/4-finalerne. Der er de 4 giganter i toppen, nemlig São Paulo, Corinthians, Palmeiras og Santos. Mogi Mirim og Guarani er også klar, mens alt tyder på at Ponte Preta og Bragantino bliver de sidste kvartfinalehold. Placeringerne i grundspillet er ikke ligegyldige, idet de er afgørende for hvem der får fordel af hjemmebane etc., når slutspillet går i gang om ca. 3 ugers tid.