torsdag den 22. marts 2012

Juninho Pernambucano nøglen til Vasco-sejr

Blåklædte Vasco da Gama trak sig sejrrigt ud af onsdagens topkamp i Gruppe 5 i Copa Libertadores mod paraguyanske Libertad. Hjemmeholdet havde ellers store problemer med at få dirket Libertad op, men en indskiftning af den rutinerede Juninho Pernumbucano i pausen blev afgørende for kampen. Den tidligere landsholdsspiller med den sublime sparketeknik slog hurtigt til med en scoring fra en næsten umulig vinkel, og inden at der var spillet 20 minutter af 2. halvleg havde Alecsandro bragt Vasco 2-0, hvilket også blev kampens resultat.
Gruppe 5 føres fortsat af Libertad, der er noteret for 7 points for 4 kampe. Vasco har ligeledes 7 points, mens Nacional fra Uruguay og peruvianske Alianza Lima også danner par med 3 points hver. Nacional og Alianza Lima har dog en kamp til gode, og den spilles først i midten af næste uge.
Vasco har nu spillet færdigt hjemme på São Januário, så et evt. avancement til 1/8-finalerne skal sikres enten via en sejr i Montevideo eller i Lima. 10 points er helt sikkert nok til at sikre en 1. eller 2. plads i puljen.