torsdag den 15. marts 2012

Fluminense med max i Copa Libertadores

Fluminense holder flaget højt i Copa Libertadores. I sidste uge slog man Boca Juniors på La Bombonera, og denne flotte sejr blev fulgt lidt mere beskedent op med 1-0 hjemme mod Zamora. Holdet fra Venezuela pakkede sig godt foran eget mål igennem alle 90 minutter, og men et langskud 12 minutter efter pausen af stopperen Anderson sænkede den venezuelanske forsvarsmur.
Fluminense fører Gruppe 4 med 9 points efter 3 kampe, og "O Tricolor" er nu det eneste mandskab i gruppespillet, der kan prale af at have maksimum-points. Argentinske Boca Juniors ligger 2'er med 4 points for 3 kampe, deres landsmænd Arsenal de Sarandí ligger nr. 3 med 3 points, mens Zamora ligger sidst med et enkelt point.
Kampene i Gruppe 4 fortsætter i næste uge, hvor Zamora og Fluminense denne gang mødes i Venezuela, mens det argentinske møde mellem Boca Juniors og Arsenal denne gang finder sted på  La Bombonera i Buenos Aires.