fredag den 16. marts 2012

Flamengo glemte at snøre sækken

Flamengo cruisede mod en sikker hjemmesejr mod Olímpia i torsdagens kamp i Copa Libertadores. De rødsorte førte med hele 3-0 på mål af Bottinelli, Ronaldinho (straffe) og Luiz Antonio, men gæsterne fra Paraguay kom stærkt tilbage og fik udlignet til slutresultatet 3-3 i løbet af kampens sidste kvarter. Zeballos, Luis Caballero og Marin var mændene bag, at der alligevel kom point med hjem i bagagen til Asunción.
De godt 25.000 tilskuere på Engenhão brugte indledningen af kampen til at hylde Adriano, som netop er blevet løst fra sin kontrakt i Corinthians. Et comeback for Flamengo nævnes som en god mulighed, men ud fra spillet mod Olímpia tyder alt på, at Rio-holdet skal tænke mere på at forstærke de bagerste rækker frem for angrebet.
Flamengo fører Gruppe 2 med 5 points for 3 kampe, mens argentinske Lanús og Olimpia følger efter med 3 points. I bunden i den jævnbyrdige pulje ligger Emelec fra Ecuador med 3 points. Kampene fortsætter i næste uge, hvor Flamengo skal til Paraguay, og Lanús skal en tur til Ecuador.
 
Se højdepunkterne fra Flamengo-Olimpia
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar