søndag den 18. marts 2012

Drømmemål af Assunção for Palmeiras

Palmeiras overtog 1. pladsen i Campeonato Paulista, da "O Verdão" (De grønne) hjemme på Pacaembu slog Ponte Preta med 2-1. Corinthians kan dog tilbageerobre duksepladsen i aften, såfremt man vinder søndagens udekamp mod bundholdet Comercial. En kamp, som forøvrigt bliver transmitteret direkte på TV 2 Sport kl. 20.00.
Palmeiras var i forrygende spillehumør fra kampens start og førte med 2-0 efter bare 11 minutters spil. Først kom angrebsbacken Juninho på tavlen efter nogle fine kombinationer med Valdivia og Daniel Carvalho, og senere øgede anfører og dødboldsspecialisten Marcos Assunção føringen direkte på frispark. Ponte Preta kom dog tilbage på benene og med en reducering til 2-1 ved Ferron lige op til pausen, fik "Den sorte Bro" skabt fornyet spænding ind i kampen.
Efter pausen måtte de de 20.000 betalende tilskuere se langt efter målene. Begge mandskaber havde gode chancer, men ind ville bolden ikke. Palmeiras-sejren var dog yderst fortjent, og træner Felipe Scolaris mandskab holder dermed skansen som eneste ubesejrede mandskab i turneringen. Denne status bliver dog sat på en stor prøve i næste weekend, hvor Palmeiras og Corinthians "clasher" sammen i det yderst prestigefyldte "Derby Paulista".