torsdag den 29. marts 2012

Knebne sejr til Corinthians og Palmeiras

De brasilianske mestre fra Corinthians kan overnatte på. 1. pladsen i grundspillet i Campeonato Paulista. De hvidblusede stillede godt nok op med et blandet hold i hjemmekampen mod XV de Piracicaba, men det var alligevel nok til at sikre en sejr på 1-0. Ramon slog til lige efter pausen efter et flot soloraid, og dermed sikrede venstrekanten sit Corinthians endnu en spinkel sejr i dette delstatsmesterskab. Corinthians har i år været verdensmester i at køre et-måls-sejre hjem. Klubben har 11 sejre i Campeonato Paulista, og her er de 9 vundet med den mindst mulige marginal.
 
Så har der været mere spræl i Palmeiras, der op til onsdagens udekamp mod Paulista havde nettet 33 gange i 15 kampe. I søndags led Felipe Scolaris udvalgte dog årets første nederlag (1-2 til Corinthians), og det var derfor spørgsmålet om de grønne var kommet sig over denne skuffelse. Spillemæssigt var svaret nej, men Palmeiras fik dog alligevel hentet de 3 points i hus. Indskiftede João Vitor blev helten kort før tid, da han udplacerede Vagner til kampens slutresultat 1-0. João Vitor håber nu, at dette mål kan øge hans popularitet hos klubbens fans. I oktober 2011 blev midtbanespilleren overfaldet på åben gade, da han var en af syndebukkene for klubbens dårlige resultater. Nu er skibet på rette kurs, og João Vitor kan forhåbentlig gå i fred på gaden.
 
I den samlede stilling ligger Corinthians og Palmeiras hhv. nr. 1 og 2 i grundspillet. São Paulo kan dog overhale dem begge, såfremt Lucas & Co. trækker sig sejrrigt ud af aftenens hjemmekamp mod Catanduvense. Santos (pt. nr. 5) skal også i aktion i aften, hvor Guaratinguetá besøger havnebyen med den flotte talentudvikling. Santos skal vinde for at holde kontakt med de 3 giganter i toppen af tabellen.
 
Se João Vitors flotte mål for Palmeiras
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar