fredag den 16. marts 2012

Santos vandt på det peruvianske kunstgræs

De forsvarende Copa Libertadores-mestre fra Santos hentede en vigtig sejr i Gruppe 1, da Neymar & Co. denne torsdag slog Juan Aurich med 3-1. De peruvianske værter kom ellers bedst fra start på kunstgræsset i Chiclayo med et mål af Tejada efter et lille kvarters spil, men "Fiskene" fik vendt kampen på mål af den uruguayanske højrekant Fucile, strategen Paulo Henrique Ganso samt sidste års topscorer i Serie A, Borges. Det var især et vigtigt mål for Borges, der kom til Peru uden at have scoret i 6 kampe i træk.
Trekløveret Internacional, Santos samt The Strongest fra Bolivia ligger nu alle med 6 points for 3 kampe, mens Juan Aurich fortsat ligger i bunden uden point.
Kampene fortsætter i næste uge, hvor Santos tager imod Juan Aurich hjemme på Vila Belmiro, mens Internacional får en svær opgave mod The Strongest i Bolivia. Brasserne med en Leandro Damião i målform ydmygede netop The Strongest med hele 5-0 i denne uge, så mon ikke der står et revanchelystent hjemmehold klar i de bolivianske højder den kommende onsdag.
Der resterer endnu 3 spillerunder, og de 2 bedste fra gruppen får en plads i 1/8-finalerne.
   
Se højdepunkterne fra Juan Aurich-Santos
            

Ingen kommentarer:

Send en kommentar