torsdag den 22. marts 2012

Snæver sejr til Corinthians i topkamp

Corinthians tog et stort skridt mod kvartfinalespillet i Copa Libertadores, da man hjemme på Pacaembu vandt topkampen mod mexicanske Cruz Azul med 1-0. Dermed overtog Corinthians 1. pladsen i Gruppe 6 med et point ned til netop Cruz Azul.
Midtbanespilleren Danilo blev matchvinder, da han med bare 10 minutter igen headede et frispark fra Alex i kassen. Cruz Azul, der på dette tidspunkt var blevet reduceret til 10 mand efter en udvisning af Pinto, kom dog godt tilbage og var yderst tæt på en udligning i de sidste minutter. Først ved Villa, der ramte stolpen, og siden ved brasilianske Maranhão, der fik presset sin landsmand Julio Cesar til en klasseredning. Men det hele endte med en smal hjemmesejr til stor glæde for de små 30.000 betalende tilskuere.
Corinthians har 2 kampe igen i gruppespillet, og der skal såmen bare en enkelt sejr til for at sikre en plads blandt de 16, der skal spille om Latinamerikas svar på Champions League.