søndag den 11. marts 2012

Corinthians og Santos luftede B-kæderne

Det lykkedes hverken for Corinthians eller Santos at få en sejr i lørdagens kamp i Campeonato Paulista. Corinthians spillede 1-1 hjemme mod Guarani, mens Santos tabte med 3-1 til turneringens hidtidige overraskelse Mogi Mirim. Forklaringen til den spage pointhøst er dog soleklar. Både Corinthians og Santos har fokus på midtugens svære udekamp i Copa Libertadores mod hhv. Cruz Azul-Mexico og Juan Aurich-Peru, så trænerne Tite (Corinthians) og Muricy Ramalho (Santos) valgte at lufte sine B-kæder denne lørdag.

Corinthians smed sejren til sidst
Corinthians var tættest på en sejr i mødet med Guarani. Elton, der afløste den vragede Adriano (vraget af disciplinære årsager), bragte hjemmeholdet på 1-0, og angrebskollegaen William havde en kæmpechance for at bringe Corinthians yderligere foran, men ak og ve! Chancer foran åbent mål lader ikke til at være favoritdisciplinen hos de brasilianske angribere. Vi så en lignede situation for nogle uger siden, da Deivid fra Flamengo i Rio-mesterskaberne brændte århundredes chance mod Vasco da Gama. Deivid fik megen "røg" for denne dyre afbrænder, og William skal nok forvente at få samme behandling i medierne. Det bliver ikke sjovt! Kampen endte med, at Guarani fik et enkelt point med hjem til Campinas. De grønne gæster var ellers blevet reduceret til 10 mand efter en udvisning af Domingos, men kort før tid fik Guarani tildelt et straffe, som Fumagalli sikkert omsatte til 1-1.

Migi Mirim brød Santos' sejrsrække
Turneringens hidtidige overraskelse hedder Mogi Mirim, og "Sapão" (Frøen) fortsatte de gode takter, da de på eget græs besejrede Santos' reserver med 3-1. Neymar & Co. kunne hjemme fra sofaen se et godt spillende Mogi Mirim sætte en stopper for Santos' imponerende sejrsrække, der nåede op på 7 sejre i træk i Campeonato Paulista. Mogi Mirims og turneringens topscorer Hernane (11 mål i 13 kampe) holdt sig pænt tilbage denne lørdag, men så tog Val (2) og Felipe til gengæld over som målscorere. Santos' enlige mål blev sat ind af den 19-årige angriber Dimba.

Stillingen i Campeonato Paulista
Lørdagens resultater betyder, at Corinthians fortsat ligger etter i grundspillet i Campeonato Paulista, mens Santos ligger 2'er. Mogi Mirim klemmer sig med sejren op på 3. pladsen foran Palmeiras og São Paulo. Palmeiras og São Paulo skal dog i kamp denne søndag mod hhv. Botafogo-SP og Portuguesa, og begge mandskaber vil med en sejr rykke op i hælene på duksen Corinthians.
TV 2 Sport streamer Botafogo-SP-Palmeiras i aften kl. 20.00, og den kan genses på kanalen kl. 22.00.

Se højdepunkterne fra Corinthians-Guarani
    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar