torsdag den 1. marts 2012

Populær pirat i Palmeiras

Angriberen Hernán Barcos er måske den angriber, som kan løfte Palmeiras op fra sidste sæsons middelmådighed og op til den sjove ende af tabellen. Den argentinske "pirat", som blev hentet i LDU Quito op til denne sæson, har fået en fantastisk start hos "Verdão" (De Grønne), og han understregede sin gode form med et smukt-smukt mål i Palmeiras' 3-1 sejr over Linense. Barcos var på pletten til 2-0, og scoringen var i den mere flabede kategori. "Piraten" spillede ganske enkelt bolden den ene vej og løb selv den anden vej rundt om sin direkte modstander, og det hele blev sluttet af med et frækt lob henover Linenses sidste skanse. Klassemål!
Barcos har nu scoret 5 mål i 6 kampe, og det giver en 5. pladstopscorerlisten. Det varmeste navn på denne liste er dog Hernane fra Mogi Mirim med 10 mål i 11. kampe, mens en spiller som Neymar hidtil er noteret for 6 kasser.
I den samlede stilling holder ubesejrede Palmeiras fast i 2. pladsen i Campeonato Paulistão. Grundspillet føres fortsat af Corinthians (ligeledes ubesejret), Santos ligger 3'er og Mogi Mirim med topscoreren Hernane er overraskelsen i Top 4. Målet med grundspillet er at få udvalgt de 8 bedste, som går videre til kvartfinalespillet.
Topkandidaterne til titlen Corinthians og Santos hentede også en sejr i onsdagens kamp. Corinthians var godt nok ude i tovene mod Catanduvense fra den tunge ende af tabellen, men Paulinho og Danilo fik vendt 0-1 til 2-1 i løbet af kampens sidste 10 minutter, og så betød det ikke så meget at Alex undervejs sendte et straffespark på stolpen.
Santos var på mere sikker kurs i udekampen mod Guarani. Ibson og Arouca sørgede for målene i 2-0 sejren i Campinas, og det er et super resultat med tanke på, at "fiskene" (Santos' kælenavn) var uden landsholdsspillerne Neymar, Ganso og Rafael (målmand).
Netop Corinthians og Santos clasher sammen på søndag kl 20.00 dansk tid, og den gode nyhed er, at kampen transmiteres direkte på TV 2 Sport. Det er det ubesejrede tophold fra Corinthians, der skal prøve kræfter med turneringens mest scorende hold. Det kan ikke blive andet end underholdende!
  
Barcos' golaço mod Linense
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar