søndag den 1. april 2012

Mirassol sænkede de grønne favoritter

Palmeiras tabte 3 vigtige points i toppen af Campeonato Paulista, da de grønne højst overraskende måtte se sig besejret med 0-1 hjemme på Pacaembu. Træner Felipe Scolari havde valgt at lade anføreren Marcos Assunção få sig en hviledag, og det viste sig at være en dårlig idé. Palmeiras spillede en skidt kamp uden den rutinerede dødboldsspecialist, og Mirassol nappede fortjent sejren, da Preto midt i 2. halvleg elegant udplacerede Deola til kampens eneste mål. Det var Palmeiras' andet nederlag i 3 kampe, og holdet kan efter søndagens kampe risikere at rykke ned på 4. pladsen i dette grundspil.
Palmeiras er dog på sikker grund i forhold til slutspillet om delstatsmesterskabet i staten São Paulo. De 8 bedste hold fra grundspillet får en plads i kvartfinalerne, og med 2-3 runder igen har man allerede 6 hold klar til næste fase. Det er São Paulo, Corinthians, Palmeiras, Santos, Mogi Mirim og Guarani. Ponte Preta og Bragantino kan sikre sig en plads i slutspillet denne søndag, såfremt der hentes points mod hhv. Guaratinguetá og São Caetano.
I bunden ser det sort ud for Comercial, mens Botafogo-SP, Guaratinguetá og Catanduvense  i skrivende stund ser ud til at gøre bundproppen følgeskab ned i den næstbedste række, også kaldet Paulista A2.
 
Se målet fra Palmeiras-Mirassol
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar