mandag den 12. marts 2012

Luís Fabiano tilbage som matchvinder

Luís Fabiano vendte tilbage som anfører og målscorer, da São Paulo hjemme på Morumbi tog imod Portuguesa i den 13. runde af Campeonato Paulista. Angriberen med fortid i bl.a. Sevilla har været ude med en muskelskade siden 28. januar, så hans comeback var imødeset med spænding. Især med tanke på, at afløseren Willian José er holdets topscorer med hele 9 mål.
Det hele endte med at blive en fin aften for "Fabuloso"og hans mandskab. Portuguesa kom ellers i front lige efter pausen ved Ricardo Jesus, men São Paulo fik hurtigt svaret igen ved Jádson. Samme Jádson, som er hentet i Shakhtar Donetsk, havde også en finger med i spillet, da Luís Fabiano midt i 2. halvleg afgjorde matchen. Jádson fandt Fabiano i feltet, og efter en finte fik den tidligere landsholdsangriber plads til sit venstreben: 2-1 og stor jubel i São Paulo-lejren.
Med sejren rykker São Paulo op på 3. pladsen i delstatsmesterskaberne dækkende staten af samme navn. Grundspillet føres af Corinthians, mens Palmeiras efter 6-2 massakren over Botafogo-SP ligger 2'er. Santos må efter lørdagens nederlag ned som nr. 4.
 
Turneringen kører videre i næste weekend, og der kan man glæde sig til hele 2 kampe på TV 2 Sport:
  • Lørdag kl. 22.30 Palmeiras-Ponte Preta
  • Søndag kl. 20.00 Corinthians-Comercial.
   
Se målene fra São Paulo - Portuguesa
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar