søndag den 25. maj 2014

São Paulo rejste sig efter nedsmeltningen på Maracanã

São Paulo høstede sin tredje sejr ud af syv mulige i Serie A, da 'O Tricolor' hjemme på Morumbi nedlagde Grêmio med cifrene 1-0. Dermed fik målmandslegenden Rogério Ceni & Co. hurtigt rystet onsdagens 2-5 nedsmeltning mod Fluminense af sig.

Stopperen Lucão blev matchvinder, da han 15 minutter inde i 2. halvleg headede et frispark fra Paulo Henrique Ganso ind bag en ikke helt sagesløs Marcelo Grohe i gæsternes mål. Det er ikke mere end en uge side, at Grohe leverede en fantastisk redning a la Gordon Banks mod Fluminense. Denne gang så Grêmio-keeperen mildest talt noget langsom ud i betrækket, da han skulle ned for at blokere bolden.

São Paulo rykker med sejren op på en foreløbig 5. plads med 12 points ud af 21 mulige, mens Grêmio daler ned til 3. pladsen med 13 points på kontoen. Rækken føres af Fluminense, som er noteret for 15 points. Denne syvende runde spillede færdig i dag med otte kampe. Danske seere kan kl. 20.55 tune ind på Kanalsport, som viser dysten mellem storklubberne Santos og Flamengo. Begge hold er kommet noget loren fra start med kun én sejr i de hidtidige kampe.