torsdag den 22. maj 2014

De brasilianske mestre indtager duksepladsen i Serie A

Cruzeiro generobrede 1. pladsen i Serie A, da de brasilianske mestre hjemme på Mineirão besejrede oprykkerne fra Sport Recife med 2-0.

'A Raposa' (Ræven) vågnede først op til dåd efter pausen, hvor det blev til scoringer af Ricardo Goulart og den bolivianske landsholdsforward Marcelo Moreno efter hhv. 5 og 32 minutter.

Sport Recife havde bolden i nettet en enkelt gang i 1. halvleg, men kampens dommer annullerede scoringen for et frispark mod stopperen Léo til stor glæde for de 13.679 betalende tilskuere.

Cruzeiro ligger a point i toppen med Grêmio, men holdet fra Belo Horizonte tager duksepladsen på en bedre målscore end drengene fra Porto Alegre, mens Sport Recife ligger midt i tabellen som nummer 11.

Se målene fra Cruzeiro - Sport Recife

Ricardo Goulart satte de brasilianske mestre på vinderkurs efter pausen (Foto: Lance)