mandag den 26. maj 2014

Lille Romário og Jádson førte an i Corinthians-opvisning

Corinthians viste for en gangs skyld tænder, da 'O Timão' (Det Store Hold) besejrede Sport Recife med 4-1 i den 7. runde af Serie A, og dermed kom verdensmestrene fra 2012 ud af dødvandet med tre kampe i rap uden sejr.

Angriberen Romarinho (Lille Romário) var sammen med playmakeren Jádson gæsternes store profiler, og de to esser fordelte målene ligeligt imellem sig. Augusto stod for Sport Recifes enlige træffer på en sort aften, hvor Durval og Neto Baiano begge så rødt for hjemmeholdet.

Der var en vigtig sejr for Corinthians. 'O Timão' havde ikke vundet på Ilha do Retiro siden 1998, så det spøgelse blev effektivt begravet, og derudover betød de tre points på kontoen, at Corinthians avancerede til 6. pladsen i Serie A med bare et enkelt point op til den attraktive Top 4. 

Sport indkasserede sit andet nederlag i træk, og 'Løverne' falder til 14. pladsen ud af de 20 hold med to points ned til nedrykningsstregen. Oprykkerne kommer til at kæmpe med næb og klør for ikke at få udstedt en returbillet til Serie B, når sæsonen afsluttet den 7. december

Søndagens kampe i Serie A:
Atlético-MG - Criciúma  0-0
Atlético-PR - Coritiba  2-0
Botafogo - Vitória  1-1
Chapecoense - Palmeiras  2-0
Figueirense - Goiás  0-1
Internacional - Cruzeiro  1-3
Santos - Flamengo  0-0 (Tjek: http://crflamengo.dk/)
Sport Recife - Corinthians  1-4

Se målene fra Sport Recife - Corinthians

Lille Romário havde god grund til at strække hænderne i vejret denne søndag (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar