torsdag den 29. maj 2014

Fluminense ramt af lynudvisning mod Atlético-MG

Atlético-MG nærmer sig Top 4 i den brasilianske Serie A efter at sidste års vindere af Copa Libertadores besejrede Fluminense med 2-0 på den lånte hjemmebane i Ipatinga.

'O Galo' (Hanen) fik først hul på bylden efter pausen, hvor argentinske Dátolo bragte hjemmeholdet foran efter 7 minutters spil, og Diego Tardelli fulgte op med målet til 2-0 efter 19 minutter.

Kampen bød på hele 12 kort, hvor Atlético tog sig af de syv. Til gengæld blev Fluminense hårdest ramt. Angriberen Michael kom på banen med 10 minutter igen og bare minuttet efter fik reserven marchordre for et overfald på Alex Silva.

Begge mandskaber var slemt handicappet af den kommende VM-turnering. Atlético var uden landsholdsspillerne Victor, Otamendi og Jô, mens Fluminense manglede Fred, Valencia og Diego Cavalieri. De er alle enten i træningslejr eller også skal de holde sig på stand-by i tilfælde af skader i trupperne.

Atlético-MG rykker med sejren op på 6. pladsen i Serie A med bare to points op til duksene og ærkerivalerne fra Cruzeiro, mens Fluminense fortsat ligger 2'er med et point op til 1. pladsen.