torsdag den 22. maj 2014

Maxi Rodríguez sparker Grêmio mod toppen

Grêmio avancerede til Top 2 i den brasilianske Serie A efter at 'O Tricolor' på den lånte hjemmebane i Caxias do Sul besejrede Botafogo med 2-1.Gæsterne fra Rio tog teten efter bare 5 minutter ved Zeballos, men gauchoerne fik udlignet ved Rodriguinho kort før pausen, og indskiftede Maxi Rodríguez blev matchvinder med sin scoring 10 minutter før tid.

Med sejren rykker Grêmio op på 2. pladsen i tabellen på bekostning af ærkerivalerne fra Internacional, som kun spillede 1-1 ude mod Coritiba. 'O Tricolor' er ligesom duksen Cruzeiro noteret for 13 points ud af 18 mulige ponts, men holdets målscore er lige en tand ringere.

Botafogo daler med nederlaget ned som nummer 17 ud af de 20 hold. De zebrastribede har et point op til Flamengo, som er det første hold på den rigtige side af nedrykningsstregen. Også Flamengo skuffede med kun at spille 1-1 hjemme mod Bahia.

Se målene fra Grêmio - Botafogo

Der var ingen tid til kærtegn i kampen mellem Grêmio og Botafogo (Foto: O Globo)