søndag den 18. maj 2014

Cruzeiro rejste sig efter Libertadores-floppet

Cruzeiro røg i midtugen ud af Copa Libertadores med et samlet 2-1 nederlag til San Lorenzo. Det var en kæmpe bet for klubben, som havde håbet på vinde Sydamerikas fornemste klubturnering i år. De fleste fans var derfor spændte på, hvordan reaktionen ville være i den hjemlige Serie A, hvor Coritiba med klublegenden Alex kom på besøg på Mineirão.

Resultatet var nu positivt nok med en sejr på 3-2 foran de 11.603 betalende tilskuere på VM-arenaen i Belo Horizonte. Der gulklædte hjemmehold tog teten to gange ved Ricardo Goulart, men Coritiba fik svaret igen ved Alex og Norberto. Afgørelsen faldt midt i 2. halvleg, hvor målræven Borges stod på det rette sted, da Willian sendte en kombination af et skud og et indlæg af sted mod gæsternes kasse. 

Cruzeiro rykkede med sejren op på 2. pladsen med 10 points for 5 kampe. Rækken fores af Internacional, som har en bedre målscore og tillige en kamp i hånden i forhold til de forsvarende brasilianske mestre. Coritiba er nede som nummer 18 ud af de 20 hold, og trods esset Alex får de grønne fra Curitiba en svær sæson.

Lørdagens kampe i Serie A:
Goiás - Botafogo  2-0 (fra i onsdags)
Cruzeiro - Coritiba  3-2

Se målene fra Cruzeiro - Coritiba

Alex (i midten) var tilbage i Cruzeiro med hvem han vandt The Trible i 2003 (Foto: Lance)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar